Om os

 

Passion for klassiske biler

Classic Parts Passion A/S er et 100 % danskejet firma, der distribuerer højkvalitets reservedele og tilbehør til Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen og Volvo classic-køretøjer via vores webshop på www.classicpartspassion.com

Vi handler velkendte mærker såsom AC Hydraulic, ATE, Beru, Boge, Bosch, Brembo, Brosol, Classic Line, Cofap, Dansk, DNI, Elring, FAG, Gates, Gemo, Hella, HJS, INA, Jopex, JP Group , JWL, KS, Lemförder, Liqui Moly, LUK, Mahle, Moog, Nissens, Optibel, Osvat, Pagid, Reinz, SACHS, SSI, Triscan, TRW, Valeo, VDO, VEWIB og Zimmermann.

Vi har sikker og fremragende pakning og hurtig levering med f.eks. GLS, DHL og UPS. Vi leverer over hele verden til private kunder, workshops, klassiske klubber og forhandlere.

Vores fokus er på reservedele og tilbehør af høj kvalitet, fremragende service, fleksibilitet og kundetilfredshed. Med Classic Parts Passion har du en betroet leverandør og partner til reservedele og tilbehør af høj kvalitet til dit klassiske køretøj. Vi går altid den ekstra mil og er en dedikeret leverandør af klassiske reservedele og tilbehør, ikke mindst fordi vi deler lidenskaben for klassiske biler med vores kunder.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail, livechat eller telefon for at få besvaret dine spørgsmål.

Vi ved, at en klassisk bil er mere end bare en bil! Det er en livsstil!

Virksomhedsinformation

Classic Parts Passion A/S er grundlagt af Morten Vammen, som har mere end 15 års erfaring indenfor automotive, klassiske biler og design. Vores hovedkontor ligger i Viborg, hvor vi har mere end 400 m2 kontor og lagerlokaler. Vi lancerede vores webshop med højkvalitets reservedele og tilbehør af til Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen og Volvo classic-køretøjer den 18. marts 2019.


Classic Parts Passion A/S
CEO: Morten Vammen

Sct. Leonis Gade 5
8800 Viborg
Denmark

E-mail: info@classicpartspassion.com
Telefon: +45 71 99 71 88

Momsnr: DK 40027092

Tredjeparts websteder og hyperlinks

Vores hjemmeside indeholder links til tredjeparts hjemmesider og hyperlinks. Vi er ikke ansvarlige for disses privatlivspolitikker, praksis og/eller indhold. Deres brug er på egen risiko.

 

Online konfliktløsning (OKL)

Europa-Kommissionen tilbyder en platform til online konfliktløsning (OKL), som findes på https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores virksomhed er hverken klar eller forpligtet til at deltage i konfliktløsningssager fra nogen forbruger voldgiftsret.

 

CPP DMS

Dataene her, især den komplette database for alle vores reservedele og tilbehør til klassiske køretøjer, må ikke kopieres. Det er strengt forbudt at duplikere data og database og distribuere det samme og/eller instruere tredjeparter til at deltage i sådanne aktiviteter uden forudgående samtykke fra Classic Parts Passion. Enhver brug af indhold på en måde, der ikke udtrykkeligt er tilladt, udgør en krænkelse af ophavsretten, og overtrædelser vil blive retsforfulgt.