Fortrydelsesret og returnering

 

Hvis kunden er forbruger, kan kunden fortryde købet i 14 dage. De 14 dage løber fra kundens modtagelse af varen. Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, forlænges fristen til førstkommende hverdag.

Kunden må efter modtagelsen alene udpakke og anvende varen for at fastslå, varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Kunden skal, via formularen på Webshoppen, give CPP meddelelse om fortrydelse og returnere varen, hvis kunden ønsker at fortryde.

Returnering skal ske til Classic Parts Passion A/S, Sct. Leonis Gade 5, 8800 Viborg, Danmark.

Kunden bærer omkostninger ved returnering, og skal sørge for, at pakken er forsvarligt indpakket. Når pakken er modtaget tilbagebetales købesummen.

Kunden kan miste retten til fortrydelse og tilbagebetaling, såfremt varen reelt har været brugt, varen er blevet beskadiget i kundens varetægt, varen er modificeret, varen er håndteret på anden måde end for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Såfremt kunden registrerer sig og opretter konto hos CPP, jf. pkt. 7 i salgs- og leveringsbetingelserne, giver CPP ret til at fortryde og returnere varerne i 60 dage, forudsat varen ikke er håndteret på anden måde end for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

 

Udfyld Fortrydelses- og returneringsformular

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kurv er tom ;(
Total {{basket.FormattedProductsTotal}}
Til kassen