Classic Parts Passion er solgt og ny ejer har valgt at fokusere på markederne Danmark, Norge og Sverige.I Danmark er der valgt at lukke ned for Classic Parts Passions webshop, men alle varer fra Classic Parts Passion kan stadig købes ved :

Danmark : Hovwdiaudi
Sverige :   Classic Parts Passion
Norge :     Classic Parts PassionMercedes-Benz er. Tysk bilmærke, der producerer luksusbiler, lastbiler, busser og busser. I 2018 var det det største firma i verden, der sælger premiumbiler. Ca. 2,3 millioner personbiler er blevet solgt. Virksomheden blev grundlagt den 28. juni 1926 af Karl Benz, men den blev først lavet i 1886 og annonceret i 1901 af DMG. Det blev opkaldt efter Emil Jellineks datter Mercedes Jellinek. Emil Jellinek etablerede logoet og blev kun fremmet til de rigeste mennesker på det tidspunkt fra hans hjem. Nogle af hans kunder var Rockefeller, Taylor, Morgan og Rothschild familien. Som Mercedes-mærket blev taget blev Mercedes-Benz i stedet produceret i 1926. I 1930'erne blev model 770 produceret, som var populær i nazistiden. Det er en model udstedt på det tidspunkt med skudtætte forruder og drevet af Adolf Hitler. Mercedes-Benz udstedte flere popemobiler. Mercedes-Benz blev et grundlag for fremstilling senere på andre køretøjer, der sikrede større sikkerhed. Omkring 45 000 slaver blev brugt i 1944 i Daimler's-Benz fabrikker. Mercedes-Benz er en del af Daimler AG-selskabet og omfatter også produktionen af ​​smarte biler. Mercedes-AMG blev i høj grad ejet division af Mercedes-Benz i 1999. Maybach blev afbrudt på grund af lavt salg i 2013 og blev en del af Mercedes-Benz, og det blev en del af Mercedes. All-electric batterier forventes at blive solgt i Kina under varemærket, der er oprettet mellem Daimler's samarbejde med BYD Auto. Mercedes fremstilles også i Asien, Storbritannien, USA, Thailand, Tyrkiet, Sydafrika, Spanien, Sydkorea, Nigeria, Serbien, Rusland, Iran, Mexico, Malaysia, Jordan, Indonesien, Finland, Indien, Ungarn, Kina, Canada, Egypten , Colombia, Argentina, Bosnien-Hercegovina, Australien, Algeriet, Østrig og Brasilien. I 1990'erne og 2000'erne led virksomhedens omdømme, men blev derefter genoprettet igen i 2005. I 2007 hoppede det fra 25 til femte rang for kvalitet. I 2008 tog virksomheden fjerdepladsen og modtog Platinum Plant Quality for deres samlefabrik i Tyskland. Det blev også rangeret over gennemsnittet for pålidelighed i 2011. Modeller produceret hidtil omfatter -A, B, C, E, S, SLC, GLA, GLC, GLE, GLS, R, V og X klasse. Modellerne er angivet med G-, K-, S-, R-, L-, T-, D-, E- eller C-bogstav afhængigt af motortype og kropsstil og små bogstaver for at angive trimniveauer. De producerer også elbiler og deltager i racerbegivenheder og Formel 1. De byggede også den første robotbil i 1980'erne, der kunne nå op til 175 km i timen. I 2015 blev en selvkørende elbil introduceret under navnet Vision Tokyo. De er sponsorer for Tysklands nationale fodboldhold, også VfB Stuttgart og Mercedes-Benz Stadium.

Mercedes-Benz har mange opfindelser bag sin ryg, senere taget til andre biler og brugt i dag. Forbrændingsmotoren blev først udviklet af Maybach, Daimler og Benz i 1886. Honeycomb radiatoren og flydeforgaseren er en anden opfindelse, der står bag mærket. I 1924 blev opfundet den første bil med bremser på alle fire hjul. I 1951 blev der skabt sikkerhedscellen igen af ​​Mercedes-Benz. I 1981 blev der for første gang indstillet forspændere til sikkerhedsselerne på S-klassen. I 2003 blev den første 7-trins automatgear lanceret under navnet 7G-Tronic. Men Mercedes-Benz ønskede at forbedre bilindustrien og gav endda deres konkurrenter med dem. De er også de første til at introducere Pre-Safe-systemet. I 2007 blev virksomheden tildelt sikkerhedsprisen. I 1936 blev designet den første bil, der kørte på diesel.

Flere forskellige berømte mennesker deltog i udviklingen af ​​virksomheden, som Ferdinand Porsche, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Michael Schumacher og andre, hvoraf mange er interesserede i virksomheden fra deres tidlige alder og har bidraget med at deltage i samlinger, udvikling af dele og andre.

I 2006 og 2007 var virksomheden producenten med de værste emissioner, og i 2008 havde virksomheden igen de værste CO2-emissioner fra alle store europæiske producenter, der tog 14 pladser ud af 14 deltagere. Men i 2018 genvandt det sit ry ved at vinde Astma og Allergi Friendly Certificate.