Classic Parts Passion er solgt og ny ejer har valgt at fokusere på markederne Danmark, Norge og Sverige.I Danmark er der valgt at lukke ned for Classic Parts Passions webshop, men alle varer fra Classic Parts Passion kan stadig købes ved :

Danmark : Hovwdiaudi
Sverige :   Classic Parts Passion
Norge :     Classic Parts Passion

 

Ferdinand Porsche grundlagde Porsche i Stuttgart i 1931.

Den første Porsche, der blev introduceret i 1948, var Porsche 356. I dag har de udviklet sig til at producere nye mere moderne modeller, mere komfortabel, hurtig og med flere ekstrafunktioner, der sikrer en bedre oplevelse som 911, Cayenne, Boxster, Cayman, Panamera og 911 GT1.

Virksomheden har ca. 24.500 ansatte, der bidrager til nettoindtægterne på 2.335 milliarder euro i 2015. Volkswagen AG ejer Porsche og andre mærker som Audi, Lamborghini, Bugatti, Bentley, Skoda, Seat, Ducati, MAN, Scania, VW Commercial Services, Volkswagen og Volkswagen Financial Services.

I 2012 blev produktionen flyttet til Tyskland. I 2015 solgte Porsche ca. 220.000 biler verden over, hvoraf 30.000 blev solgt i Tyskland.

I perioden fra 1948 til 1965 ændrer de cylinderhovedet og begynder at bruge stål i stedet for aluminium i fremstillingen.

VW Porsche

Virksomheden modtager tilladelse fra den tyske regering til at designe bilen til folket fra Volkswagen-mærket, mens de opdager Volkswagen Beetle.

Beetle bliver et af de mest succesrige bildesigner hele tiden.

Design af bilen resulterer i et tæt samarbejde mellem de to virksomheder i årevis.

Nærmere bestemt bliver nogle af Porsches bygget af komponenter fra Audi, som Volkswagen ejer selskabet, Audi.

Samarbejdet resulterer i dele, der anvendes fra Audi som komponenter til bygning af Porsche 912E og Porsche 924. De blev fremstillet i Audis fabrik sammen med Porsche 944.

Volkswagen Beetle blev derefter omdannet til en militær version, hvor der blev produceret ca. 52 000 Kubelwagen og 16 000 Schwimmwagen under anden verdenskrig.

Porsche er også involveret i at skabe et par tanke under 2. verdenskrig. I slutningen af ​​2. verdenskrig taber de deres fabrik i Wolfsburg. Derefter bliver grundlæggeren dømt for 20 måneder i fængsel, hvor hans søn Ferry Porsche tager kommandoen og beslutter at designe en bil til sine likes og mere præcist modellen 356, der blev lanceret i 1948.

I januar 1951 lige før skabelsen af ​​Baden-Württemberg dør grundlæggeren Ferdinand Porsche. Efter sin død bliver hans søn Ferry Porsche ansvarlig for designet til 911-modellen, og ansvaret deles derefter med hans ældste søn Ferdinand Alexander Porsche.

I 1972 blev selskabets juridiske form ændret, og aktierne er klar til at blive markedsført til salg efter den viden, Ferdinand Porsche erhverver fra Honda, og ændrer sin opfattelse af, at det ikke er en god ide at have familiemedlemmer i virksomheden.

Direktion udefra er ansat, og familiemedlemmerne blev bestyrelse, som har tvunget dem til at forlade virksomheden.

Ferdinand Alexander Porsche fandt sit eget firma for et luksuriøst design på solbriller, ure, møbler og andre.

Ferdinand Piech, søn af Ferdinand Alexanders kone, der tidligere deltog i udviklingen af ​​firmaet og racerbiler 911, 908, 917 åbner også sit eget firma for ingeniørvirksomhed, hvor han finder en femcylindret inline-motor til Mercedes-Benz.

Så flyttede han til Audi, hvorfra han bliver formand for Volkswagen Group.

I 1990'erne begynder Porsche at udveksle information med Toyota på grund af deres nysgerrighed om de japanske metoder til fremstilling og effektivitet.

I 2002 åbnes der en ny produktionsanlæg i Leipzig, Tyskland, som senere bidrager til ca. 50% af produktionen. I oktober 2017 udstedes Porsches pas, som er et månedligt abonnement for at give adgang til bedre forsikring, vedligeholdelse og også sikre andre fordele.

Kunderne kan nu også få adgang til Porsches køretøjer i stedet for at købe dem eller gennem leasing.

Undersøgelse foretaget i New York blandt de mennesker med en årlig bruttoindkomst på mere end 200.000 $ har kvalificeret Porsche-mærket som "det mest prestigefyldte bilmærke." Deres kvalitet ses også i 2006, 2009, 2010 og 2014, da de vandt Initial Quality Study af JD Power and Associates.

Forskningen har vist, at Porsches biler er pålidelige, med langsigtet værdi, hvor 97,4% af alle de solgte biler fra de sidste 25 år stadig er på vej.

Derudover er nogle af modellerne som Cayman og Boxster tildelt til de mest pålidelige køretøjer blandt alle i 2014.

Porscher biler kaldes ofte af specialister det mest pålidelige tyske køretøj. Mærket er også den største race-bilproducent i verden.

Porsche ejer omkring 82% af det tyske firma Mieschke Hofmann Und Partner, der er specialiseret i it- og procesrådgivning inden for bilindustrien og fremstillingsindustrien.

Porsche ejer også ca. 30% i Bertrandt AG, som er et firma for tysk ingeniør- og designrådgivning. Virksomheden forbliver yderst vellykket med det højeste overskud pr. Enhed solgt i industrien i verden.

I 2017 blev der produceret ca. 247 000 køretøjer, hvoraf 32 000 var model 911, 25 000 heraf Boxster kombineret med Cayman, 64 000 Cayennere, 28 000 Panamera og 97 000 Macans. Det højeste salg, selskabet fremstillede blev registreret for nylig i november 2016 i Nordamerika med mere end 5.500 biler solgt i løbet af måneden.

I 2010 introducerer Porsche deres første hybridbiler Cayenne S Hybrid og Porsche 918 i 2014. Der var rygter og rapporter i 1990'erne omkring deres "samarbejde" med Honda, at Honda støtter dem med hybridteknologi.

De udvikler sig senere på nogle flere forskellige modeller, og i 2017 installerede Porsche deres første ladestation til deres Porsche Mission E. Stationen er anerkendt som den hurtigste ladestation i verden, der er i stand til at oplade bilen inden for 20 minutter fuldt ud.

Virksomheden arbejder nu på at udvikle sådanne stationer også til deres andre elbiler.