Reservedele Toyota

Toyota
Toyota Motor Company blev grundlagt i 1937 af Kiichiro Toyoda i Toyota City, Japan. Toyota designer og producerer blandt andet last- og personbiler, og var i 2018 verdens næststørste bilproducent. Toyota har altid slået sig op på lækkert design og højkvalitets materialer, som virkelig er noget man kan se i alle deres bilmodeller. Toyota har mange historiske modeller, og hvis man bare kigger på de sidste 50 år i Europa, så udgør listen hele 21 forskellige modeller.

En af Toyotas mes ikoniske modeller er Toyota Carina. Denne model blev lanceret i 1970 som en 2- eller 4-dørs sedan til at udfylde hullet mellem de eksisterende Corolla- og Camry-modeller. I 1977 blev anden generation af Toyota Carina lanceret, hvor den blev præsenteret som en stationcar. Der har i alt været seks generationer af Carinaen, hvor hver generation var bedre end den foregående. Det er faktisk også Toyota Carina, som var forgængeren til Toyota Avensis, som i dag er en højt elsker familiebil i Danmark.

Der er mange grunde til at vælge en bil fra Toyota, men de to vigtigste er sikkerhed og kvalitet. Toyota stræber altid efter den højest mulige sikkerhed, så du, din familie og medtrafikanter kan komme sikkert frem til ønsket destination. Toyota bruger den nyeste teknologi til at øge sikkerheden og reducere risikoen for at blive involveret i en trafikulykke. Derudover stræber Toyota også altid efter af levere varer af højeste kvalitet. Dette betyder, at alle materialer er gennemtestede inden brug, hvilket sikre dig et af de bedste produkter tilgængeligt på markedet.