Classic Parts Passion er solgt og ny ejer har valgt at fokusere på markederne Danmark, Norge og Sverige.I Danmark er der valgt at lukke ned for Classic Parts Passions webshop, men alle varer fra Classic Parts Passion kan stadig købes ved :

Danmark : Hovwdiaudi
Sverige :   Classic Parts Passion
Norge :     Classic Parts Passion

 

Volvo er en svensk producent af luksusbiler og et datterselskab af Geely. De fremstiller sedans, sports utility vehicles og station vogne. Det blev fundet i 1927 som et datterselskab af SKF i Göteborg, Sverige. I 1935 solgte SKF de fleste af selskabets aktier. Siden 1999 er AB Volvo og Volvo Cars uafhængige, da Volvo Cars blev solgt til Ford Motor Company. Det var hovedsagelig ejet af Geely Holding Group. Volvo logoet er delt mellem AB Volvo og Volvo Cars.

De vigtigste målmarkeder for Volvo Cars er Sverige, USA, Europa og Kina. Det primære mål for virksomheden er at sikre sikkerheden til sine kunder. Volvo OV 4 blev den første bil introduceret i 1927. Til at tilpasse sig det svenske vej blev der skabt nye cabrioletter og lukkede toppe. I 1944 blev PV444, den mindste Volvo, introduceret og blev det primære køretøj i produktion i 1947. I 1963 blev den første fabrik uden for Sverige åbnet i Canada. I 1964 åbnes en anden plan i Sverige, som i dag er den største. I 1989 blev der åbnet en anden fabrik i Sverige med et joint venture mellem Pininfarina Sverige AB og Volvo Car Corporation på grund af usikkerheden om brandets overlevelse på grund af størrelsen af ​​den administrerende direktør i det øjeblik.

I 1993 blev en samarbejdsaftale med Renault stoppet fra Volvos aktionærer. I 1970'erne fik Volvo en personbil fra DAF og markedsført som Volvo. Bilen blev den mest solgte bil i tiåret i Storbritannien med omkring 110.000 biler solgt udelukkende i 1986. Derefter blev de konkurrenter, der kom ind på markedet, blevet en alvorlig hindring for Volvo, og de tabte en betydelig markedsandel, som aldrig helt blev genoprettet. . I 2000 solgte Volvo deres produktionsfaciliteter til Ford for 6,45 milliarder dollars og købte 5% aktier fra Mitsubishi Motors. I 2001 solgte Volvo den aktie, de købte tilbage til Mitsubishi Heavy Industries. Volvos sælger ikke godt selv efter at have introduceret flere modeller gennem årene og resulterede endda i tab for Ford, men de besluttede at holde mærket. Men de ændrede produktionsstrategien, og nye luksuriøse biler blev introduceret. I 2010 overtog Zhejiang Geely Holding Group Volvo for 1,5 milliarder dollars, en pris, der var langt lavere end den oprindelige krævede 6 milliarder kroner fra Ford, men blev stadig den største erhvervelse i udlandet fra en kinesisk automaker. I 2016 blev lidt mere end 60% af virksomhedens medarbejdere bosat i Sverige. Forvaltningen blev ændret, og produktionen af ​​mindre motorer på 3 og 4 cylindre er begyndt. En ny platform blev designet, og 90-serien blev introduceret. Salget er steget enormt med ca. 50%. Mere end en halv million biler blev solgt i 2015, den mest betydningsfulde rekord i Volvos hele historie.

I 2019 forventes det, at Volvo bliver den første bilfabrikant, der forbliver i produktion af kun elektriske og hybridbiler. I 2016 blev Uber og Volvo enige om at samarbejde om at udvikle selvkørende køretøjer. I 2017 meddelte Uber, at de ville købe omkring 24 000 af disse biler i de følgende år, og Care by Volvo introduceres. Det er et abonnement, der giver mulighed for at få Volvo XC40 til et månedligt gebyr, som omfatter vedligeholdelse og forsikring. Det tilbydes i USA, Storbritannien, Tyskland og Italien.

I 1944 indstilles trepunkts sikkerhedssele og lamineret glas i PV-modellen og tilpasses i alle modeller siden 1959. Det blev også tilbudt gratis til andre producenter. I 1964 blev der introduceret et bagudvendt sæde til børn. I 1994 var Volvo den første til at introducere sideairbags og begyndte at installere dem på følgende modeller. I 1998 blev en hovedbeskyttende airbag gjort det samme. Baseret på analyse blev denne taske annonceret for at reducere risikoen for hjerneskade med 55% og fra døden med 40%. For at sikre endnu større sikkerhed WHIPS er også introduceret. Siden 2004 har alle køretøjer integreret kamera for at gøre blinde plet mere synlige. Sensorer mod tyveri blev indsat og ACC. Volvos S80 blev en af ​​de sikreste biler i henhold til IIHS. Mange modeller som XC60, S80, C30, XC60 og XC90 havde modtaget Top Safety Picks-etiketten i de relevante tests med nogle af dem, såsom S60, XC90, S80 og XC60 vurderet selv med plus. Alle de testede modeller havde fået fem stjerner til sikkerhed, og de fra anden generation havde opnået de bedste resultater blandt alle de biler, der nogensinde blev testet fra EuroNCAP.